Vyhľadávanie
Generic filters
Exact matches only
Search in content

Poistenie úveru zvážte aj ak to nie je podmienka banky

Žiadne poistenie nie je také drahé, akú škodu kryje. Splátka hypotéky tvorí významnú súčasť našich fixných mesačných výdavkov. V prípade dlhšieho výpadku príjmu nás ochráni dobrá poistka.

Mám záujem
Zavolajte si pre najlepšie životné poistenie

Poistenie hypotéky

Výška hypotéky

Mesačné poistné

od 0

Mám záujem o nezáväznú ponuku

Spoznajte výhody poistenia úveru

Jednoduché uzavretie zmluvy

Poistenie úveru môžete uzavrieť priamo pri podpise hypotekárneho úveru, nepotrebujete míňať čas riešením dvoch samostatných zmluvných prípadov.

Zaujímavé krytia

Podmienky jednotlivých poisťovní sa oplatí porovnávať, rozdiely môžu byť v rozsahu krytia aj v benefitoch, ktoré poisťovňa svojim poistencom ponúka. Ponuky poisťovní môžete riešiť so svojim Finvia expertom.

Ochrana pred nárokmi financujúcej banky

Nezvýhodňujeme žiadnu banku, pracujeme pre vás! Našim prvoradým cieľom je vaša spokojnosť. Stačí vyplniť jednoduchý formulár na našej stránke a o ostatné sa postaráme.

Mám záujem
Zavolajte si pre najlepšie životné poistenie

Nakombinujeme vám ideálne poistenie

Podmienky a ponuka poistných produktov sa v jednotlivých poisťovniach líšia. Je na vás, ktoré riziká si budete želať mať poistené a na akú poistnú sumu. Najčastejšie ide o tieto riziká:

  • smrť
  • invalidita
  • dlhodobá pracovná neschopnosť
  • kritické choroby
  • trvalé následky úrazu

Namodelovať správne a najvýhodnejšie poistenie schopné pokryť splácanie úveru alebo vyplatenie zostatkovej hodnoty istiny vám pomôže náš Finvia expert.

Mám záujem

Myslite na nepredvídateľné situácie

Žiaľ, sú situácie, ktoré do našich životov zasiahnu bez toho, aby sme sa na ne pripravovali, aby sme s nimi počítali. Úraz s trvalými následkami, dlhodobá práceneschopnosť, závažná choroba či v najhoršom prípade úmrtie môžu nám a našim najbližším spôsobiť existenčné problémy. Z toho dôvodu je dobré myslieť na budúcnosť a aj ak nie je podmienkou banky uzavretie poistenia úveru, mali by sme nad týmto druhom poistenia vážne rozmýšľať. Najmä, keď máme rodinu, deti. Tie v prípade straty rodiča trpia najviac a obzvlášť v detskom veku nie sú schopné čeliť finančným nárokom bánk či iných finančných inštitúcií.

TIP pre Vás
Poraďte sa s našim Finvia expertom o možnostiach komplexného riešenia úverov a poistení. Pomôže vám vyznať sa v produktoch jednotlivých bánk a poisťovní a spoločne nájdete produkty či kombinácie produktov, ktoré vám budú šité na mieru.

Mám záujem

Články

Máte záujem?

Zavolajte na 0917 000 888
alebo nechajte nám kontakt a my sa Vám ozveme